HALL-LEIE TIL EGENTRENING

Det er anledning til å leie hallen til egentrening når den er ledig. Hallen er åpen fra 08:00 til 22:00 hver dag. Du kan leie den alene, eller sammen med noen andre. Du kan også leie hele eller halve hallen.  

Er dere en gruppe, eller ønsker å leie hallen for en hel kveld, dag eller helg? Da lønner det seg å ta kontakt med oss for å avtale tid og pris.

Ved å leie hallen, aksepterer du våre hall-regler og våre til enhver tid gjeldende vilkår og betingelser. Du er lenket til komplette regler og vilkår nederst på denne siden. Her er et kort utdrag av reglene:

 • Bruk personlig kode eller kode du fikk på epost ved bestilling. Ikke gå inn før din tid begynner!
 • Luft hunden din godt før du går inn! Bruk merkede lufteområder. Plukk opp etter hunden din!
 • Lysbryter er på venstre side på orange skap til høyre for inngangsdøra. (Det er lommelykt på benken rett innenfor døra og en liten lyskaster til venstre for døra som kan hjelpe deg med å finne fram).
 • Vis hensyn i slusa!
 • Tørk av beina til hunden om den er møkkete!
 • Innesko eller sko-overtrekk er påbudt!

 

TISSING ELLER BÆSJING INNE ER STRENGT FORBUDT!

Luft hunden din før du går inn i hallen!

Alle «uhell» straffes med tilleggsgebyr på kr 1.000,-!

Gjentatte «uhell» vil medføre utestengelse.

Er du usikker? Bruk bellyband eller bleie på hunden så lenge den er i hallen. Dette finnes til utlån i hallen.

 

Slik gjør du for å booke:

 1.  Velg riktig del av hallen

Løten Nord er delen som er nærmest gårdsveien, mens Løten Sør er delen som har inngang fra gavlveggen nederst på parkeringsplassen. Vil du leie hele hallen, må du booke to ganger. Sjekk at begge halvdelene er ledig før du fullfører bookingen. Leier du bare halve hallen, kan du selvsagt bruke hele om den andre halvdelen også er ledig. Du må derimot være forberedt på å dele hallen med noen andre.

 

 1.  Velg hvor lenge du vil trene og hvor mange dere er

Du kan velge 1 eller 2 timer på dagtid (før kl 16) eller på kveldstid (etter kl 16). Deretter velger du tillegg for flere personer om det er relevant. Husk å angi samme antall timer for selskapet ditt som du gjorde for deg selv. Skal du trene samme dag som du booker? Da kan du leie til redusert pris ved å velge alternativet som heter «samme dag» eller «samme kveld».

 

 1.  Velg tid i kalenderen

Du vil nå få tilgang til kalenderen og kan velge når du vil trene. Kalenderen viser bare tilgjengelig tid for det alternativet du valgte tidligere, og den viser ledig tid 2 uker framover. Tider som ikke viser i kalenderen, er ikke tilgjengelig for ditt alternativ.  Velg klokkeslett for ønsket oppstart.

 

 1.  Betal for bookingen din

Du betaler for bookingen din ved kredittkort. Den som gjennomfører booking og betaling er juridisk ansvarlig for leieperioden. Bookingen er personlig og ansvar for bookingen kan ikke overdras til noen andre, heller ikke til øvrige personer som inngår som tillegg.

 

 1.  Bekreftelse

Du vil motta en bekreftelse på e-post. Påminnelser via sms kommer 48 og 24 timer før bookingen.

 

 1.  Inngang til hallen

Du vil motta en 6-sifret kode i bekreftelsen din. Denne brukes i kodelåsen på døren. Bruk døren som går til riktig halvdel, slik at du ikke forstyrrer leietakere i den andre halvdelen. Ikke del koden med noen! Kodene endres regelmessig og ved mistanke om misbruk. Lås døren når du forlater hallen ved å holde inne *knappen og deretter taste koden en gang til.

 

 1.  Avbestilling

Bookinger som er foretatt via online-bookingen kan normalt ikke avbestilles. Ta derimot kontakt med oss om noe uforutsett har inntruffet, så ser vi hva som er mulig.

Her er komplette hallregler, samt generelle vilkår og betingelser for leie

Hallregler

Generelle vilkår og betingelser

Du aksepterer både hallregler og generelle vilkår ved å booke tid i hallen.