Hundeskolen

Hamar Hundeskole har aktiviteter på Bjørnstad gård i Løten og på Åkershagan i Bekkelaget/Ottestad.

Her har vi både innendørs treningslokale, flotte områder til utendørstrening og undervisningsrom. Vi har utstyr til de fleste aktiviteter innen lydighet, rallylydighet og agility. Du kan leie både treningshall og utstyr om det er ledig. Ta kontakt ved å trykke på lenken lenger nede på siden her.

 

Våre ansatte

Alle våre instruktører har formell instruktørutdannelse og har erfaring med trening av egen hund i ulike grener og aktiviteter.

Under finner du en presentasjon av våre faste instruktører.

 

Placeholder Image

Bjørnstad Gård, Løten

Vi holder til i Østrovegen 85, 2340 Løten.

Parkering foran den røde bygningen.

 

Trykk på bildet for mer informasjon om våre planer for gården. 

 

Placeholder Image

Åkershagan, Bekkelaget/Ottestad

Her finner du oss :

Bygg 16, Åkershagan

(Rett overfor Drengestua Legesenter)

 

Placeholder Image

Uteområder Åkershagan

Vi har flotte utendørs områder

Det er også gode muligheter til å lufte hunden før og etter trening. Vi ligger rett ved Ottestadstien.

Placeholder Image

Uteområder Bjørnstad Gård

Det er klargjort to utendørs gressmatter og ett innendørs treningsrom. Flere treningsområder er under utvikling.

 

Hilde Ulvatne Marthinsen

Jeg har vært opptatt av hunder hele mitt liv, og har hatt egen hund siden 1988. Jeg har trent hund i lydighet, bruks, rallylydighet, agility og retrieverjakt. Jeg er utdannet forsker, og bruker derfor metoder som er basert på vitenskap. For å videreutvikle og opprettholde kompetansen min, deltar jeg regelmessig på kurs selv. 

Akkurat nå har jeg en ung hund jeg trener mot FCI3 - Madeleine. Du kan følge henne i Facebookgruppen hennes ved å melde deg inn via våre gratis kurs på hjemmesiden.

Jeg har fungert som instruktør siden 1991, og ble autorisert som trinn 3 LP i NKK i 2000. 

Jeg er ansvarlig for konkurransekursene i Hamar Hundeskole, i tillegg til trening av hunder med atferd som eieren finner problematisk. Jeg er opptatt av mestring og følelse av suksess, hos både hund og eier.

Trykk på navnet mitt for mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Anette Karlsen

Jeg har hatt hund siden 2001, og er utdannet NKK Trinn 1 instruktør (all grunnopplæring av hund). 

Jeg konkurrerer i lydighet med begge hundene mine, Prima (golden retriever) og Diva (dansk svensk gårdshund). Prima har mellomtittel i klasse 2, og vi skal debutere i klasse 3 sommeren 2020. Vi konkurrerer også i Nosework i Sverige, og her har vi opprykk til klasse 2 .

Jeg er opptatt av en god relasjon mellom hund og eier.  En god relasjon er grunnmuren i all trening og oppdragelse av hunden.
 
Jeg er instruktør for valpekurs og unghundkurs.
 
Trykk på navnet mitt for mer informasjon om meg.
Placeholder Image

Kristin Clausdatter

Jeg har vært aktiv med trening av hund siden 2004, og har virket som instruktør siden 2011. Jeg er utdannet hundeinstruktør fra Trondheim hundeskole, og trinn 1 hos NKK. Jeg har drevet som instruktør innen diverse hundesporter, inkludert konsultasjoner for hunder med atferdsproblem. Hverdagslydighet og atferd er hjertebarna mine.

Jeg trener egne hunder i spor og lydighet, i tillegg til ferdigheter som er nødvendig for terapihunder.
Jeg har vært med i Hamar Hundeskole siden starten i januar 2015 og har hatt flere kurs både med valpekurs, unghundkurs, introduksjon til klikkertrening og triksekurs.Instruktørmessig lever jeg under mottoet:
Keep training pawsitive.
 
Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.
Placeholder Image

Tone Merete Berg

Jeg er opptatt av at hundetrening skal være gøy for både hund og eier. Det skal være lave skuldre og mye latter. Dette tror jeg øker både presisjonen og treningutholdenhet hos ekvipasjene. Videre brenner jeg for konkurranselydighet. Jeg er opptatt av å holde meg oppdatert innen lydigheten, og derfor deltar jeg på mange kurs og for forskjellige instruktører. Jeg har ført mine tre golden (av jaktlinjer) til de høyeste klassene – og det har vi gjort med å ha det gøy på trening og ved bruk av positive treningsmetoder.

I tillegg til lydigheten har jeg trent retriverjakt og rallylydighet – og deltatt på prøver innen dette.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Eva Rustad Sletten

Jeg har hatt hund siden 2010. Min første hund i voksen alder var en Airedaleterrier som jeg trente og konkurrerte i lydighet sammen med. Vi rakk å starte et par ganger i klasse 3 før hun ble syk og gikk bort i 2016. Da overtok jeg min nåværende hund, en Toller-gutt som i skrivende stund har blitt 8 år. Vi har trent både spor, feltsøk og smeller i tillegg til å ha konkurrert i lydighet og rally lydighet. I løpet av våren 2021 kommer det forhåpentligvis en ny valp i huset, en Flatcoated retriever. Selv om jeg trener variert og i flere grener, er det lydighet som har prioritet hos meg.

Jeg er opptatt av at hund og eier skal ha en god relasjon til hverandre og drive med en aktivitet som gir glede for begge.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Ann-Katrin Neby

Jeg har hatt hund siden 1997. De første hundene mine var langhåret collie, men nå har jeg to korthåret collie.

Marco er pensjonist, men vi konkurrerte sammen i rallylydighet og konkurranselydighet.  I rallylydighet kom vi til Eliteklassen og i lydighet til klasse 2. 

Nemi blir det mest konkurranselydighet, hvor vi går i klasse 2. Vi har også konkurrert innenfor rallylydighet og har her opprykk til klasse 3.

I tillegg trener jeg spor, felt og smeller med begge hunder

Jeg er opptatt av å trene variert samt at eier og hund skal ha en god samhandling og glede, uansett hvilket nivå man er på.

Jeg er instruktør for rallylydighet, valpekurs, unghundkurs og konkurranselydighet. I tillegg er jeg ansvarlig for det kommende tilbudet innen styrketrening for hund.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Emilie Suhr

Jeg har hatt egen hund siden jeg var 14 år og hadde min debut i hundesport med en Italiensk mynde i 2020. Hun går per dags dato i Elite. Jeg har også en ung aussie som jeg skal trene mot FCI3 i lydighet.

Jeg lever og ånder for rally lydighet og lydighet, men er også opptatt av at hunden først og fremst skal fungere i hverdagen. Et av mine største mål er at trening av hund skal være motiverende, morsomt og rettferdig ovenfor hunden. Relasjon mellom hund og fører er for meg viktigst av alt, og den bygges på gjensidig tilit, respekt og vennlighet. En hund som ikke er redd for å gjøre feil er en hund som prøver sitt aller beste, derfor er jeg opptatt av at all trening av hund skal ha en vennlig tone og være preget av positiv metode.

Jeg er instruktør for valpekurs, unghundkurs, rallylydighet og agility.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image
Powered by Kajabi