299,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Webinar med Monica Wickstrøm: Hvordan lykkes i ringen? Fokus, mestring og mental styrke

 

Elsker du å trene hund mot konkurranse? Men blir ufattelig nervøs før og under en konkurranse? Så nervøs at du hjerteslagene overdøver konkurranseleders kommandering? Så nervøs at du blir svimmel og kvalm, beina kjennes som om de tilhører noen andre, og du klarer verken puste, tenke eller handle? All følelse av å ha en bra relasjon og kontakt med hunden forsvinner med en gang du entrer ringen?

Da er dette webinaret for deg!!! Monica har konkurrert i høyere klasser på landslagsnivå og i mesterskap i en årrekke og med flere hunder! Faktisk er alle hundene til Monica kommet til topps i konkurranse både nasjonalt og internasjonalt. Monica er overbevist om at dette skyldes hennes mentale forberedelser til konkurranse, og hvordan dette påvirker hennes evne til å føre hunden optimalt når det gjelder. 

I dette webinaret vil Monica snakke om hvordan hun mentalt forbereder seg til konkurranse - hva er triksene og hvordan gjør man det? Hun vil også fortelle hvordan hun deretter holder seg mentalt sterk og forberedt gjennom hele konkurransen, slik at hun får vist hva hunden kan på den aller beste måten! Webinaret vil gi deg en rekke konkrete tips til hvordan du kan forberede deg til og faktisk gjennomføre en super konkurranse til tross for at du er nervøs. 

På dette webinaret får du:

  • Tips som hjelper deg til å forberede deg mentalt til konkurranse!
  • Tips til hvordan du kan holde nervøsiteten din i sjakk!
  • Tips til hvordan du kan føre hunden sin optimalt til tross for at du er nervøs!

Ved å melde deg på webinaret aksepterer du våre betingelser og samtykker til at vi kan sende deg eposter om nyheter og annen informasjon.

Dato:  27.09.23

Klokkeslett: 20:00

Varighet: Ca 1,5 time

Sted: Online (Teams)

Pris: 299,-