1.850,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Hverdagslydighet 12.01.23 på Åkershagan

Hverdagslydighetskurs er ment for deg som har lyst på en hund som oppfører seg bra i hverdagen.  Kurset passer fint for deg som har gått på valpekurs og ønsker å trene videre, men like gjerne for deg som vil friske opp kunnskapen og få tips og råd om hvordan trene for å få en hverdagslydig hund.

Kurset tar for seg det gode hundehold i hverdagen. Vi trener på hverdagslydighet som for eksempel innkalling, gå pent, passering og være i ro med forstyrrelse.

Det jobbes primært i grupper, men alle vil få individuelle tilbakemeldinger og oppgaver å trene på mellom hver samling.

Gjennom vårt 6 ukers kurs vil du få gode tips og råd om hvordan du kan opprettholde den gode starten fra valpetiden og ikke minst hvordan du skal opptre når ting ikke går helt som planlagt.

På vårt hverdagslydighetskurs er det kun 6 plasser med hund, men selvsagt kan hele den tobente familien være med.

Vi underviser etter positive og belønningsbaserte metoder. På den måten bidrar vi til å skape en god relasjon mellom unghund og eier basert på gjensidig tillit og glede. 

Dette kurset arrangeres: 12.02, 19.01, 26.01, 02.02, 09.02 og 16.02.

Alle dager fra kl.17:30 til 19:00

Kurset arrangeres i våre lokaler på Åkershagan, Ottestad. 

Instruktør: Kristin Clausdatter

Prisen som er oppgitt er for en person pr. hund. Ønsker du å ha med andre må du også melde vedkommende på kurset.  Det kr. 300 for en ledsager og deretter kr. 200 pr. ledsager.  Ønsker du mer enn 1 ledsager, må du kontakte oss på [email protected] 

Du aksepterer våre betingelser ved å melde deg på dette kurset. Lov om angrerett er gjeldende.