PRIVATUNDERVISNING

- nettbaserte leksjoner! 

Video Poster Image

Nettbasert privatundervisning

Privatundervisning er tingen for deg som vil jobbe en-til-en med instruktøren med fokus på egne behov, problemstillinger og løsninger!

Undervisningen foregår  i en privat facebook gruppe, hvor instruktøren gir deg tilbakemeldinger til avtalt tid. Det er bare du og instruktøren din som er med i gruppen, og du kan laste opp videoer, stille åpne spørsmål og ha nyttige diskusjoner med instruktøren din. Med denne løsningen kan du trene akkurat når du vil, uten å være bundet til fastsatt tid og sted. Tidspunkt for tilbakemelding avtales direkte med instruktøren. 

Det er mulig å melde seg på for fire eller åtte leksjoner.

Avhengig av valget ditt, så varer undervisningen i fire eller åtte uker, med en leksjon i uken.

På denne måten vil du:

Få konstruktive tilbakemeldinger fra våre instruktører fra der du bor, uten å måtte reise til oss!

Få råd og tips om egen trening uten å dele tiden med noen andre!

Få hjelp og innspill til det du og hunden din trenger å bli bedre på, uten å følge en forhåndsdefinert kursplan!

Kontinuitet i undervisningen! Du får tilbakemelding av den samme instruktøren gjennom hele kurset! 

Ha progresjon i eget tempo, og trene så lenge og så mye du vil på øvelsene du velger! Vi går videre når du og hunden din er klar for det!

Vet du ikke helt hva du skal trene på? Vi kommer gjerne med forslag til ferdigheter, momenter og øvelser du kan lære hunden din for å nå målet ditt!

 

 

 

 

Fri tilgang til Facebook gruppe

Du får tilgang til en eksklusiv Facebook gruppe etter du har meldt deg. I Facebook gruppa kan du stille spørsmål til instruktøren din. Du kan laste opp videoer, og også få tilgang til undervisningsmateriale når det er relevant! 

 

Tilbakemeldinger på lekser

Du får individuell tilbakemelding fra instruktør så lenge du er medlem i Facebook gruppa! Du kan laste opp så mange lekser du bare vil, og du får tilbakemeldinger til avtalte tider.

 

Praktisk informasjon før påmelding

 Kursene består av fire eller åtte leksjoner. Du får umiddelbar tilgang til kursportalen etter at påmeldingen er registrert. Du blir kontaktet av oss for å komme inn i riktig facebookgruppe. Det kan gå inntil to virkedager før dette skjer, avhengig av vår kapasitet.

Du betaler med kredittkort ved påmelding. 

Meld deg på 4 nettbaserte leksjoner her! Du får 4 leksjoner for 1990,-
Meld deg på 8 nettbaserte leksjoner her! Du for 8 leksjoner for 3790,-