PRIVATUNDERVISNING

- live og online! 

Video Poster Image

Privatundervisning - live og online

Privatundervisning er tingen for deg som vil jobbe en-til-en med instruktøren med fokus på egne behov, problemstillinger og løsninger!

Undervisningen foregår live ved hjelp av digitale løsninger som Skype, Teams eller andre som fungerer for din  mobil, ditt nettbrett eller din PC/Mac. Du får praktiske råd og tips fra oss, slik at undervisningen kan gjennomføres på best mulig måte. Timen varer i 60 minutter, og du velger selv om du vil benytte den alene, elller dele med en treningskompis. 

 

På denne måten vil du:

 

Bli observert mens du faktisk trener ! Her kan det være at instruktøren ser andre forhold enn det du selv ville ha vist på video!

 

Løpende feilretting og tilbakemelding på treningsteknikk mens du faktisk trener!

 

Ha en åpen dialog med instruktøren i løpet av selve treningsøkten! 

 

Få konstruktive tilbakemeldinger fra instruktøren fra der du bor, uten å måtte reise til oss!

 

Få hjelp og innspill til det du og hunden din trenger å bli bedre på!

 

Vet du ikke helt hva du skal trene på? Vi kommer gjerne med forslag til ferdigheter, momenter og øvelser du kan lære hunden din for å nå målet ditt!

 

 

 

Praktisk informasjon før påmelding

Du får umiddelbar tilgang til kursportalen etter at påmeldingen er registrert. Undervisningen varer i 60 minutter, og kjøpet gjelder kun for en avtale. Du blir kontaktet av oss for avtale om tidspunkt for undervisningstimen din. Det kan gå inntil to virkedager før dette skjer, avhengig av vår kapasitet.

Du betaler med kredittkort ved påmelding. 

60 minutter privatundervisning koster 600,-! Meld pƄ her!